Tilmelding

TILMELDING


Lejr 1: 26. juni til 30. juni 


Lejr 2: 30. juni til 4. juli


Pris: X.XXX kr.

Tilmeldingen foregår efter først til mølle – bliver du ikke optaget i første omgang, bliver du skrevet på ventelisten og får besked om dette.

T-shirt størrelser

Husk at følge vejledningen, når du skal vælge størrelsen på din t-shirt. 

 

OBS

Husk at skrive lejren ind i kalenderen, så den ikke overlapper eventuelle ferier.


Hvis en deltager skal gå tidligt fra lejren, skal dette meddeles til lejrlederen. Vi foretrækker at deltageren er der til slut, hvis muligt.

Hvordan bliver jeg så tilmeldt?

1) Du skal udfylde formularen nedenunder. Her indtaster du dine informationer og vælger Lejr 1 eller Lejr 2.

 

2) Du modtager en bekræftelse pr. mail fra lejrlederen. I denne mail står der hvordan man skal betale for lejren

 

3) Når du har betalt, sendes du en kvittering med indbetalingen tilbage til lejrlederen, og fra det øjeblik optager man en plads på listen.

 

Det koster ingenting at komme på ventelisten, hvis alle pladser er optaget. Her udfylder man formularen og får besked om sin placering på listen pr. mail.

Læs venligst før tilmelding

For at tilmeldige sig til Glamsbjerglejren skal formularen til højre udfyldes. Kontakt venligst Lejrlederen, hvis ikke I har fået en bekræftelse 7 dage efter jeres tilmelding.

 

VIGTIGT

Der vil blive taget en masse billeder på lejren, og billederne vil vi gerne bruge i promoveringen af næste års lejr. Når du trykker TILMELD giver du derfor samtykke til, at vi må bruge billeder taget på lejren, til denne hjemmeside, vores facebook side og vores billeddelingsside for folk uden facebook.

 

Hvis der er problemer med nogle af felterne, så skriv det gerne i kommentarfeltet nederst og tryk TILMELD, så bliver i kontaktet af lejrlederen, som hjælper med problemet.

 

Når formularen er udfyldt og der er trykket TILMELD, vil I modtage en bekræftelse på, at informationerne er modtaget. Der kan i nogle perioder være lidt ventetid på denne bekræftelse, men vi bestræber os på at melde tilbage hurtigst muligt.  

T-shirt størrelse

Vi vil gerne have, at du får den rette størrelse t-shirt, så derfor skal du måle en t-shirt du har derhjemme.

 

Du skal måle fra øverste sygning ved kraven til bunden af trøjen.

Der måles i centimeter (cm).

 

Se billedet til højre.

Prisen

Badminton Fyn er ejer af lejren, og deres holdning til lejren er, at den ikke skal tjene penge, så der er garanti for, at vi vil bruge alle ressourcerne på at forbedre lejren og dermed give jer den bedst mulige oplevelse.

 

Vi giver som udgangspunkt ingen penge retur efter deres skæringsdatoer, da pengene er brugt før selve lejren starter. 

 

Afhentning på Odense Banegård

Vi vil igen tilbyde at hente jer på Odense Banegård. Det foregår ved, at en træner fra lejren møder jer på et aftalt sted, som I bliver informeret om i et informationsbrev før lejren. Herefter går I sammen med træneren ned til bussen, hvor træneren har styr på billetterne, og kører i samlet flok til Glamsbjerg. Hvis man ikke ved, om man har brug for denne mulighed, så tryk venligst "Ved ikke endnu", for vi spørger om dette igen, når vi nærmer os lejren.

 

OBS! Ønsker man transport fra Odense Banegård opkræves der et ekstra beløb på 20 kr.. Det skyldtes den store interesse for at tage imod denne mulighed, og udgiften fra vores side er dermed blevet øget.

Kontaktinformationer

glamsbjerg@glamsbjerglejr.dk