Om Glamsbjerglejren

Info om Glamsbjerglejren

Hvad er Glamsbjerglejren?

Glamsbjerglejren afholdes i samarbejde med Badminton Fyn, og lejren er en af de ældste i landet. Lejren har været ledet af mange forskellige i gennem tiden, og der har været mange forskellige trænere med. Siden 2014 har det været de samme ledere, men der er også altid nye ansigter med i trænerteamet. 

 

Glamsbjerglejren er delt ind i to lejre, Lejr 1 og Lejr 2. På hver lejr er der 24 pladser til spillere, og 24 pladser til spillere, dvs. 48 spillere i alt på hver lejr. Lejr 1 og Lejr 2 er identisk med hinanden, bortset fra datoen og deltagerne.

 

Mulighed for klubtur

Vi har valgt at have U11-U19 samlet på samme lejr, da det har været en succes i de foregående år. Derudover giver det mulighed for jer ude i klubben, at arrangere en klubtur for jeres spillere, kammerater eller lignende på tværs af årgangene.

 

Glamsbjerglejren har altid været en lejr med plads til alle, og dette fortsætter vi med. Der er altid spillere med, som er alt fra U11D til U17/U19M, og der er ofte også et par E-spillere med i de forskellige årgange. Vi vil sørge for, at alle får en god lejr uanset niveau og alder, og det er blandet andet derfor vi har et stærkt og kompetent trænerteam

Samarbejdspartnere

 

Badminton Fyn, ejeren af lejren, er med til at skabe kontakt til Glamsbjerg Fritidscenter, og de har dermed sørget for, at vi har et fantastisk sted at afholde vores Glamsbjerglejr.

 

Glamsbjerg Fritidscenter er stedet vi afholder lejren, og de sørger for, at faciliteterne, mad og drikke er i top. Hvis du vil læse mere om stedet, kan du findes deres hjemmeside her: www.glamsbjergfritidscenter.dk

Hvor afholdes lejren?

Lejren afholdes i Glamsbjerg Fritidscenter, hvor vi har adgang til friluftsbadet i pauserne, så vi krydser fingre for, at den danske sommer viser sig fra sin bedste side. Vi sover i hallen, hvor vi træner, og Fritidscenterets personale sørger for alle måltider og små mellemmåltider i løbet af dagen. Udover friluftsbadet har vi også adgang til en multibane udenfor, samt et græsareal, hvor vi oftest afholdes udendørs aktiviteterne.


Adressen er:

Mågevej 7

5620 Glamsbjerg


For mere info om Glamsbjerg Fritidscenter:

http://www.glamsbjergfritidscenter.dk/

Hvad laver vi?

Programmet for lejren vil minde om de tidligeres års program, men indholdet vil blive ændret. Vi kan dog ikke forklare præcist, hvad vi vil lave på de enkelte træninger, da vi i trænerteamet har fokus på at den enkelte spiller får optimal træning i forhold til sit niveau. Længere nede på siden kan man se et program fra et af de tidligere år, og det er den skabelon vi arbejder ud fra. 

 

Udover Badmintontræning laver vi forskellige aktiviteter udendørs. Her bliver dystet i kendte udendørs lege, men også helt nye og nyopfunde konkurrencer og lege. Formålet med udendørsaktiviteterne er at skabe god stemning og sammenhold mellem spillerne. 

 

Glamsbjerglejren er også en lejr, hvor vi har det sjovt. Vi har derfor skabt "dyster" i landshold, hvor vi blander holdene med U11 spillere og optil U19, som konkurrere i alt fra hockey, badminton, Glamsbjergatlon og underholdning den sidste aften på lejren.

 

Vores træning

Vi har i løbet af vores tid på Glamsbjerglejren arbejdet på at udvikle måden der skal trænes på, så din badmintontræning er på det højest mulige niveau. Det sker ved, at vi træner teknik og taktik i åbne øvelser, som ligner det færdige spil - en badmintonkamp. Idéen bag at træne teknik i åbne øvelser er, at man bliver bedre til det man træner. Vi øver os derfor ikke i at slå bolde tilbage, som er kastet en af en oplægger, men vi træner teknik på bolde, som er spillet tilbage af en spiller. Træningen tillader derfor, at ALLE træner teknik på samme tid. Der arbejdes med fokuspunkter uanset, hvorhenne på banen du arbejder, og trænerne vil hjælpe dig med at forbedre dine fokuspunkter og give dig nye.

 

Vi mener, at denne træningsform gavner dig som badmintonspiller, da du lærer færdigheder i de situationer, som du skal bruge dem i, når du skal spille kamp. Samtidigt har vi oplevet at spillere, som er blevet trænet på denne måde er ekstremt motiveret, og det styrker vores tro på denne metode.

 

Kontaktinformationer

glamsbjerg@glamsbjerglejr.dk