Om Glamsbjerglejren

Om Glamsbjerglejren

Hvad er Glamsbjerglejren?

Glamsbjerglejren er delt ind i to lejre, Lejr 1 og Lejr 2.
På hver lejr er der 36 pladser til spillere i årgangene U11/U13, og 36 pladser til spillere i årgangene U15/U17/U19, dvs. 72 spillere i alt på hver lejr. Alle lejre er identiske med hinanden, bortset fra datoen, deltagerne, og nogle af trænerne. 

 

Mulighed for klubtur

Vi har valgt at have U11-U19 samlet på samme lejr, da det har været en succes i de foregående år. Derudover giver det mulighed for jer ude i klubben, at arrangere en klubtur for jeres spillere, kammerater eller lignende på tværs af årgangene.

 

Glamsbjerglejren har altid været en lejr med plads til alle, og dette fortsætter vi med. Der er altid spillere med, som er alt fra U11D til U17/U19M, og der er ofte også et par E-spillere med i de forskellige årgange. Vi vil sørge for, at alle får en god lejr uanset niveau og alder, og det er blandet andet derfor vi har et stærkt og kompetent trænerteam

Hvor afholdes lejren?

Lejren afholdes i Nyborg hallerne. Vi sover i hallen, hvor vi træner, og Fritidscenterets personale sørger for alle måltider og små mellemmåltider i løbet af dagen. Vi har adgang til udendørsarealer, hvor vi oftest afholdes udendørs aktiviteterne, men også et stort indendørsareal så fremt vejret bliver dårligt.


Adressen er:

Halvej 1,

5800 Nyborg


Mere info om hallen kan findes her.


Hvad laver vi?

Programmet for lejren vil minde om de tidligere års program, men indholdet vil blive ændret. Vi kan dog ikke forklare præcist, hvad vi vil lave på de enkelte træninger, da vi i trænerteamet har fokus på, at den enkelte spiller får optimal træning i forhold til sit niveau. Længere nede på siden kan man se et program fra et af de tidligere år, og det er den skabelon, vi arbejder ud fra. 

 

Ud over badmintontræning laver vi forskellige aktiviteter udendørs. Her bliver dystet i kendte udendørs lege, men også helt nye og nyopfunde konkurrencer og lege. Formålet med udendørsaktiviteterne er at skabe god stemning og sammenhold mellem spillerne. 

 

Glamsbjerglejren er også en lejr, hvor vi har det sjovt. Vi har derfor skabt "dyster" i landshold, hvor vi blander holdene med U11-spillere og optil U19, som konkurrerer i alt fra hockey, badminton, Glamsbjergatlon og underholdning den sidste aften på lejren.

 

Vores træning

Vi har i løbet af vores tid på Glamsbjerglejren arbejdet på at udvikle måden der skal trænes på, så din badmintontræning er på det højest mulige niveau. Det sker ved, at vi træner teknik og taktik i åbne øvelser, som ligner det færdige spil - en badmintonkamp. Idéen bag at træne teknik i åbne øvelser er, at man bliver bedre til det man træner. Vi øver os derfor ikke i at slå bolde tilbage, som er kastet en af en oplægger, men vi træner teknik på bolde, som er spillet tilbage af en spiller. Træningen tillader derfor, at ALLE træner teknik på samme tid.

Der arbejdes med fokuspunkter uanset, hvor på banen du befinder dig, og trænerne vil hjælpe dig med at forbedre dine fokuspunkter og give dig nye.

 

Vi mener, at denne træningsform gavner dig som badmintonspiller, da du lærer færdigheder i de situationer, som du skal bruge dem i, når du skal spille kamp. Samtidigt har vi oplevet at spillere, som er blevet trænet på denne måde, er ekstremt motiverede, og det styrker vores tro på denne metode.