Tilmelding

TILMELDING


Lejr 1: 26. juni til 30. juni (Alt optaget)

Lejr 2: 30. juni til 4. juli

Lejr 3: 4. juli til 8. juli

Lejr 4: 8. juli til 12. juli

Pris: 2500,-

Tilmeldingen foregår efter først til mølle – bliver du ikke optaget i første omgang, bliver du skrevet på ventelisten og får besked om dette.

T-shirt størrelser

For at få den korrekte størrelse til din Glamsbjerg T-shirt vil du senere modtage en mail, hvori du skal vælge din størrelse. 


OBS

Husk at skrive lejren ind i kalenderen, så den ikke overlapper eventuelle ferier.


Hvis en deltager skal gå tidligt fra lejren, skal dette meddeles til lejrlederen. Vi foretrækker at deltageren er der til slut, hvis muligt.

Hvordan bliver jeg så tilmeldt?

1) Du skal udfylde formularen nedenunder. Her indtaster du dine informationer og vælger Lejr 1, Lejr 2, Lejr 3 eller Lejr 4. Du kan kun vælge 1-2 lejre.

 

2) Du modtager en bekræftelse pr. mail fra lejrlederen. I denne mail står der hvordan man skal betale for lejren.

 

3) Når du har betalt, sender du en kvittering med indbetalingen tilbage til lejrlederen, og fra det øjeblik optager man en plads på listen.

 

Det koster ingenting at komme på ventelisten, hvis alle pladser er optaget. Her udfylder man formularen og får besked om sin placering på listen pr. mail.

Lejr 1 – U11/U13

UDSOLGT

Lejr 1 – U15/U17/U19

UDSOLGT

Lejr 2 – U11/U13

MEGET FÅ PLADSER TILBAGE

Lejr 2 – U15/U17/U19

UDSOLGT

Lejr 3 – U11/U13

LEDIG

Lejr 3 – U15/U17/U19

LEDIG

Lejr 4 – U11/U13

LEDIG

Lejr 4 – U15/U17/U19

LEDIG

Læs venligst før tilmelding

For at tilmeldige sig til Glamsbjerglejren skal du klikke på knappen ovenover og udfylde den formular, som du linkes til. Kontakt venligst Lejrlederen, hvis ikke I har fået en bekræftelse 7 dage efter jeres tilmelding.

 

VIGTIGT

Der vil blive taget en masse billeder på lejren, og billederne vil vi gerne bruge i promoveringen af næste års lejr. Når du trykker TILMELD giver du derfor samtykke til, at vi må bruge billeder taget på lejren, til denne hjemmeside og vores facebook side.

 

Hvis der er problemer med nogle af felterne, så skriv det gerne i kommentarfeltet nederst og tryk TILMELD, så bliver i kontaktet af lejrlederen, som hjælper med problemet.

 

Når formularen er udfyldt og der er trykket TILMELD, vil I modtage en bekræftelse på, at informationerne er modtaget. Der kan i nogle perioder være lidt ventetid på denne bekræftelse, men vi bestræber os på at melde tilbage hurtigst muligt.  

Prisen

Prisen inkluderer:

  • Alle måltider og mellemmåltider under hele lejren.


  • En lejr T-shirt


  • Badmintonbolde


  • Et kompetent trænerteam og en fantastisk oplevelse

 

Det er ikke muligt at få pengene retur senere end 14 dage efter betalingen er fundet sted. Pengene bruges til at betale de udgifter vi har i forbindelse med lejren, så vi bruger dem før vi mødes på lejren.

 

Afhentning på Odense Banegård

Vi vil igen tilbyde at hente jer på Odense Banegård. Det foregår ved, at en træner fra lejren møder jer på et aftalt sted, som I bliver informeret om i et informationsbrev før lejren. Herefter går I sammen med træneren ned til bussen, hvor træneren har styr på billetterne, og kører i samlet flok til Glamsbjerg. 

Du kan tilvælge denne mulighed, når du får en mail herom. 

 

OBS! Ønsker man transport fra Odense Banegård opkræves der et ekstra beløb på 30 kr.. Pengene betales inden lejren og information om betaling for transport kommer i samme mail, hvor du tilmelder dig transport.